Julinspiration

Julinspiration

Våra emaljerade grytor, formar och skålar är perfekta till julbordet men också som en present till dem som önskar sig hållbara klassiker till köket. Det fina är att det är produkter som kommer älskas under lång tid och hålla i generationer.


Vad står på önskelistan?

Alla vet inte vad de önskar sig. Ibland kan det behövas lite hjälp och i tabellen ovan finns julklappsförslag i flera prissegment. Om önskelistan blir för lång, gå ihop i familjen eller vänkretsen och handla tillsammans.  

Tryck på tabellen för att ladda ner som pdf.

Smarta Kockumspaket

Ett köp, flera produkter - och till ett lite bättre pris. Kanske kan ett av våra färdiga paket passa? Vi har satt samman några bra och användbara kombinationer som du hittar på hemsidan under fliken "Paket".

Starta din egen Kockumssamling

Samla hela serier under en längre tid. Börja med exempelvis en ugnsform eller kastrull. Nästa gång fyller du på med en såskanna eller ett durkslag som kombinerat med stora Bellied Pot också kan användas till ångkokning.

En perfekt gå bort-present

I stället för en blomma eller en flaska vin, ta med dig en dekorativ och praktisk present när du ska på fest eller julmingel. Lilla Bellied pot med godis eller en liten skål fylld med mandel till glöggen är två förslag från oss på Kockums Jernverk.

Självklart slår vi in din julklapp!

1 december - 17 december levererar vi din beställning som en klassiskt fin julklapp. Skriv "julklapp" i kommentarsfältet vid beställning så fixar vi inslagningen åt dig. Tänk på att sista beställningsdag för att hinna få leverans innan jul är 17 december.


Följ oss för mer
inspiration!