Laddar
Kampanj

Grillvikt 1,5 kg

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
1249 kr
Jacob Holmström x Kockums Jernverk
 
  • Fri frakt vid beställning över 500 kr
  •   30 dagar öppet köp
  • Köp nu, betala sen via Klarna
Leverans:  1-2 arbetsdagar

I samarbete med vår ambassadör Jacob Holmström har Kockums Jernverk tagit fram en grillvikt i rostfritt stål. Under ett besök på fabriken i Anderstorp designades grillvikten som lanseras nu i samband med öppningen av Jacobs restaurang FYR i Halmstad.
Grillvikten väger 1,5 kg och används för att pressa köttet eller fisken mot stek eller grillytan. Detta tar bort luftfickor och ger en jämn och snabbare tillagning som behåller både saftighet och smak. Med grillvikten förhindrar du att tunnare köttbitar, som till exempel bacon eller kycklingbröst, krullar sig under tillagning. Förutom att användas till kött och fisk kan grillvikten även användas för tillagning av grillade mackor eller grönsaker.

Om Jacob Holmström
Två stjärnor i prestigefyllda Michelinguiden, vinnare av Kockarnas kamp på TV4, tilldelad Gastronomiska akademiens guldmedalj, utsedd till Kockarnas kock av branschen och Dagens Nyheters pris Gulddraken, inte mindre än fyra gånger. Och 2023 hedersuppdraget att göra maten till Nobelfesten. Det är få kockar i Sverige som kan mäta sig med det. Vi är stolta över att ha Jacob Holmström som ambassadör för Kockums Jernverk.

Används till: Grillvikt
Tillverkningsland: Sverige
Färg: Rostfritt stål
Vikt: 1540 g
Mått: 16x12x6,5
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

Se fler varor

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.