Laddar
Kampanj

Plättpanna 24 cm

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
899 kr
Kolstålspanna, tillverkad i Anderstorp
 
  • Fri frakt vid beställning över 500 kr
  •   30 dagar öppet köp
  • Köp nu, betala sen via Klarna
Leverans:  1-2 arbetsdagar

Världens första frästa Plättpanna i kolstål, tillverkad i Anderstorp. En praktiskt och slitstark 24 cm Plättpanna av 100% kolstål. Den 4 mm tjocka bottnen ger en jämn och energieffektiv värmeledning. Vår inbränning med svenska vegetabiliska oljor ger unika stekegenskaper och med tiden en väldigt god släpp-lätteffekt. Denna Plättpanna 24 cm kan du börja använda direkt utan någon inbränningsprocedur. Designen med låg kant och lätt vinklad insida gör att du enkelt kan vända dina plättar. Fungerar på alla värmekällor inklusive öppen eld och på grillen.

Kolstålsprodukter rengörs enbart med hett vatten, diskmedel ska inte användas. Torka pannan torr och avsluta med att smörja ett tunt lager olja på stekytan så underhåller man ytan på ett enkelt sätt. Blötlägg inte en kolstålsprodukt och låt den inte självtorka, den riskerar då att börja rosta. Grytlapp rekommenderas då handtaget kan bli varmt.

Används till: Pannkakspanna , Plättpanna
Material: Kolstål
Tillverkningsland: Sverige
Vikt: 2200 g
Mått: 24x40x0,8
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

Se fler varor

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.