Laddar
Kampanj

Linoljesåpa 250 ml

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
79 kr
För skonsam rengöring
 
  • Fri frakt vid beställning över 500 kr
  •   30 dagar öppet köp
  • Köp nu, betala sen via Klarna
Leverans:  1-2 arbetsdagar

Naturlig och miljövänlig produkt som rengör skonsamt. Kan användas till rengöring av de flesta material. Bleker med tiden obehandlat trä och ger ytan en fin patina.

Gör så här:
Dosera 1 dl såpa till 10 liter ljummet vatten (för rengöring). Torka golvet med väl urvriden trasa eller mopp. Till fläckar och kraftigt smutsade ställen kan koncentrerad såpa läggas direkt på en borste som används för att bearbeta fläcken. Koncentrerad såpa på torrt trä kan ge bruna fläckar som inte går bort. Lägg därför aldrig koncentrerad såpa på torrt trä, torka golvet med vatten före. Låt inte såpvattnet ligga kvar på golvet och torka in, det kan bidra till att golvet gulnar. Till skurgolv används en starkare lösning, tillsätt då 5-8 dl till 10 liter kallt vatten. Låt golvet torka innan du lägger in mattor.


Ladda ner säkerhetsdatablad

Används till: Rengöring
Tillverkningsland: Sverige
Vikt: 400 g
Mått: 5,8x5,8x19
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

Se fler varor

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.