Laddar

Birgittas klassiska ugnspannkaka 

Ugnspannkaka


2 ägg
4 dl vetemjöl
8 dl mjölk
½ tsk salt
1 msk smält smör

Vispa samman äggen, tillsätt vetemjöl, mjölk, salt och det smälta smöret. Vispa till
en slät och jämn smet. Låt stå i ca 10 minter att svälla.

Häll smeten i en smord form. Grädda i 225° ugnsvärme i ca 30 minuter till
pannkakan stelnat och fått färg.

Skär i bitar och servera med sylt.

 

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.