Karriär

Karriär - Vi söker lagerarbetare

Kockums Jernverk söker lagermedarbetare. Vi befinner oss i en mycket stark tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en medarbetare till vårt lager. 


Om oss

Kockums Jernverk återlanserades år 2018 av Rickard Andersson med huvudkontor och lager i Anderstorp i Småland. Vår målsättning är att bli ett ledande företag när det kommer till köksredskap och enbart erbjuda högkvalitativa produkter. Vi producerar alla våra produkter i Europa med egen tillverkning av Kockums Stekpannor, Pizzastål och Smashjärn i Anderstorp.

Våra produkter kan köpas i vår egen webshop eller inom detaljhandeln hos våra återförsäljare.

Vi är ett organiskt snabbväxande, framåttänkande och innovativt bolag. Företaget är just nu i en spännande fas där vi ska gå från ett start-up till ett mellanstort företag. Nu finns vi i Norden och Tyskland men har sikte på vidare expansion i Europa och ut i världen.

Vi söker dig

Som har visat framfötter i dina tidigare arbeten och som är van att leverera lite mer än förväntat. Du är beredd att kavla upp ärmarna och gillar när det är högt tempo. Du har ett systematiskt och strukturerat sätt att jobba. Lagret är en central punkt i vårt företag och du kommer att spela en viktig roll i vårt team vars uppgift är att ge kunder och återförsäljare den allra bästa servicen.

Passar detta in på dig?

Du gillar att röra på dig och arbeta fysiskt.

Hög kvalitet betyder mycket för dig.

Du är noggrann och har sinne för ordning och reda.

Du är serviceinriktad och punktlig.

Du är flexibel och lyhörd.

Du gillar att jobba i team.

Du är resultatdriven.

Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med plock och pack till våra återförsäljare, distributörer och e-handelskunder. Du kan också komma att ta emot, packa upp samt leverera in varor från våra tillverkare. I tjänsten ingår även ansvar för transportbokningar, retur & reklamationshantering samt leveranskommunikation med våra kunder. Din uppgift är att säkerställa flödet så rätt vara är på rätt plats i rätt tid.

Lagret är placerat på Stansgatan 2 i Anderstorp med arbetstid måndag-fredag 07.00-16.00.

Dina kvalifikationer

  • Gymnasiekompetens
  • Ostraffad
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • God datavana (meriterande om du har erfarenhet i Unifaun och Specter)
  • Flexibel
  • Ansvarstagande
  • Jobba i högt tempo.
  • Lagererfarenhet

Tidigare lagererfarenhet och truckkort är meriterande.

 

Vårt erbjudande till dig

Alla våra medarbetare ska trivas och utvecklas på vår arbetsplats. Denna tjänst ger dig ett spännande tillfälle att bli en del av Kockums Jernverks team där alla har möjlighet att påverka och växa med företaget. Vår gemensamma målsättning är att skapa ännu fler nöjda kunder och återförsäljare samt expandera till nya marknader. 

 

Tillsättning

Tjänsten som lagermedarbetare är heltid med tillsättning omgående vid rätt kandidat. Placering utgår från vårt lager på Stansgatan 2 i Anderstorp.

Ansökan med CV och personligt brev skickas senast 29 februari till rickard@kockumsjernverk.se